Дощ

Надворі дощ, неначе небо плаче,
Підхлипують гілки дерев сухих,
Ключ журавлиний десь далеко кряче,
І плачно на душі від звуків цих…

Пронизує холодний вітер,
Турбує одинокі віти,
Опало листя, сил нема,
Це наближається зима…


Рецензии