На рiвнi згоди

Сліпа відвага на розбІй
І справді, вИтвора природи.
Не відцуратися погОрди,
Її на-вИгаданих дій.

Неперевершено: щомИть,
Вона, трапляється з натУги,
В дроти високої напруги,
Себе натужено струмИть.

Немає прИдиху і все ж,
Коли панують суховії,
Отам, де вже не до надії,
Вона  відгукується теж.

Всього, якась шалена мить,
Для неї, як вільгОта чАри,
Із дощової вийти хмари
І днину спрАгнену омить.

Її порА – на тлі подій –
Іде вона на рівні згоди,
ПорИ ясної і негОди,
І все ще бАвиться у ній.


Рецензии