Вячэрняе

Вячэрняе
Сонца садзіцца,а ён паўстае -
цёплы туман на вячэрняй вадзе...
Дай цалаваць мне ўлоньне тваё,
пахне яно, нібы стрэльбы цаўё.
Вечарам ціхім на сьвежым пакосе
ты мяне,грэшнага,грэхам абросіш.
Будзеш даймаць мяне аж да раньня -
майскія ж ночы не для спаньня.
Ранішні промень праз сіта фіранкі
скіне сэмэску:"Добрага ранку!"
26 мая 2021


Рецензии