Кава з дощем

Ще до світанку
На філіжанку кави
Дощ босоногий

°°°°°°°
Травень босоніж
Через калюжі біжить
Кавую з дощем

°°°°°°°
Щем гіркуватий
Запах чорнозему й трав
Вранішня кава
Ковтки останні весни
Безсоння без цукру. Дощ...


Рецензии