Царська корона

Під вікном цвітуть лілеї
Червоні. білі та рожеві,
Помаранчеві і жовті
Квіти гарні, ніжні й горді.
Вдача в них уже така
Світ споглядати звисока,
Недарма ж в народі кажуть -
Лілія - корона царська.

2015 р.


Рецензии