28. 05. 2021 Вальс dance a waltz

      My friend, my dear,
      let's dance the waltz,
      Beautiful, noble.Let's spin with you, waltzing beautifully.
      Waltz, waltz. waltz is heard in the music, in the movements.
      We'll spin around with you and forget about everything.
      Waltz, waltz . waltz.
      For all ages, years.
      We will remember the melody, the movements.

    
      Мой друг, мой дорогой,
      Давай станцуем вальс,
      Красивый, благородный.
      Закружимся с тобой, вальсируя красиво
      Вальс, вальс. вальс слышен в музыке, в движениях.
      Мы закружимся с тобой , забудем обо всем.
      Вальс, вальс . вальс.
      На все века , года
      Мы будем вспоминать мелодию, движения.
      Красивою походкой, вальсируя с тобой


Рецензии