Провокац я-7

Після шлюбу й реєстрації,
Жінка прийнялась до діла
Що не день - то провокація:
Новий ліфчик й новій стрінги.

Чоловік попавсь піддатливий,
Падкий на жіночу звабу,
Тож в квартирі було жарко від
Сексуального нахаби.

Варто було лиш вдягнути їй
Щойно куплену білизну,
Чоловік, як пес розгнузданий
Сходив слиною й облизувавсь.

Тільки з часом пристрасть стихла геть,
Спав накал в жарких стосунках,
Вїлись будні в пристрастний сюжет,
Забурчавши в пустім шлунку.

Але страсть до провокації
В жінки з часом не пропала,
Вона навіть на дистанції
Чаловіка дратувала.

Із роботи, як ганчірка він,
Ледь приходив, - й зразу падав,
Ну, а жіночка, немов проклін,
Вслід казала: "Де зарплата?"

Ні, тепер вона не тратиться
На білизну фірми Кальвін Кляйн,
Вистачає лиш спитатися -
Гроші де? - і  хоч тікай.

На обід - замість десерту,
Ввечері під матч футбольний,
Кожен день жіноча впертість -
Накаляла лють у домі.

В один з днів - свого добилася,
В мужика ввірвавсь терпець,
Він так пристрастно порвав її,
Як козу голодний пес.


Рецензии