Провокац я-6

Є на кухні наркотичній -
На двох доза, що дає
Крім залежностей фізичних -
Ще й кохання навзаєм.

Легка на підйом дівчина
Вдає, що не розуміє,
Що з людьми наркотик чинить,
Яка в нього згубна дія.

Їй здається - йде на ризик,
Щоб заполучити принца,
І стає на стежку слизьку,
Думаючи - обійдеться.

Ну, а хлопець - просто дилер,
Зманює дівчат коханням,
І доводить до могили -
Як до ліжка в своїй спальні. 

Та нерівний бій виходить,
З її боку - лиш наївність,
Він же - в масці ідіота -
Що ховає дно потрійне.

Він не дурень, щоб змагатись
Із залежністю без шансів,
Він би не наваживсь грати,
Не узгодивши нюансів.

Взнав хімічний склад продукту,
І замінники - плацебо,
Яка дія, що в інструкції,
Й скільки для почину треба.

Щоб заглючило без шансів,
Закрутило й понеслось,
Щоб не Мендельсона маршем
Марила - одною з доз.

Навіть свічкою у храмі
Він напевне заручився,
Щоб Господь його пробачив,
І не дуже розгнівився.

Вже за місяць - у дівчини
Геть занедбана залежність,
Ну, а він як на почині -
Свіжий, чистий й без обмежень.

Вже новій своїй коханій
Щепче про любов й контракти,
Й новий вимір віртуальний,
Куди можна легко втрапить.


Рецензии