Улюблений Крим

Де гори здимають до неба блакит,
Я бачу тих персиків рожевий квіт.

Дорога мандрує змією навтік,
Автобусом їдем до Криму на рік.

Шалено квітучі троянди навколо,
А я ще малеча крокую до школи.

Зеленой маклюрою бавлюся в м'яч -
В шість років життя дивовижний колаж.

Вимірює час, від початку творіння,
Над горами сонця останнє проміння.

Кмітливий дідусь мене вчить грати в шахи,
На літери в книжці обернулись комахи.

Я з моря, тремтячего вічною синню,
Приношу додому коштовне каміння.

Пирнаючи в спогади, наче делфін -
Щоразу я бачу улюблений Крим.

2020 год


Рецензии