Лови життя

Лови життя, наповнюй жмені
Поривом вітру серед трав.
Шукай у кожнім дні натхнення,
Щоб справді жив, а не страждав.

Лови життя на повні груди, –
Вбирай у себе солод квіту.
І хай з тобою завжди буде
В святій любові – подих літа.

Лови життя. Дивись довкола, –
Вирує велич невоздвижна!
Воно – завжди первісна школа,
Але свята та поза книжна.

Лови життя і відчайдушно
Борись за цінності священні.
Люби цей світ великодушно
І всі турботи нескінченні.

Лови життя – це крапля Неба,
Щоб спрагу вічності здолати.
Воно дароване для тебе
Щоб серцем Всесвіт обійняти!

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2021
25.05.2021
14:36
м. Львів

Всі права застережені. Будь-яке відтворення та використання без письмової згоди автора заборонене.
Повна або часткова републікація, публічне виконання тощо, без письмової згоди автора забороняються і вважаються порушенням авторських прав.


Рецензии