почуття мо

почуття мої це павутиння
сплетене із різних кольорів
де багато хто свої сліди залишив
де світило сонце та йшов сніг

та у цьому павутинні
зітканим зі стрічок почуттів
радість зустрічі й печаль розлуки
все переплелося на вікі
 
почуття мої це стрічки різнокольорові
де є темнії та світлії думки
де фарбованих віршів рядками
заплітали барви чарівні

але хочу я щоб серед цього всього
для темних фарб й холодних кольорів
місця не було більше ніколи
та замість них лунав пташиний спів


Рецензии