Дорозi - 2

                              З. Я.

Я памятаю  день  і  час,
Коли звелА ти нас,
                           ДорОго.
Тоді нам сипав Волопас
ЩедрОти зОряні із рОга.
Тобі, я зірку в далині,
З небес дістав, на злеті —
                                в Долю,
А ти, мене —
               на вітер, полю...
СповнА віддячила мені.
Згасає зіронька моя
І б’є в мої пекучі груди.
Змія, на череві. Змія !
Ми, вже — не Люди.
 


Рецензии