питання-124 Украйина понад усэ!

твій народ потерпає. а ти в стороні...
бо опинишся в крові. а може в багні.
придивляєшся здалеку — хто виграє?
тільки втрачене серце на сполох не б'є.

загубився... і мамину стежку на шлях
до осяжних скарбів при чужих ліхтарях
обміняв. і не зчувся, як втратив себе...
твій народ потерпає. але оживе.

і колись запитає — а хто такий?
і чому забарився, коли без надій
я лежав і чекав допомоги синів
серед спалених міст і забутих ланів?

не блукай по широких і ситих шляхах.
пригадай... і омріяний з'явиться птах...
і дбайливо на крилах тебе понесе
до родинного дому... бо він — над усе.


Рецензии