Ти - найкращий

На світанку юності своєї
Хтось стрічає справжнєє кохання,
Інший все життя його шукає,
Віднайти чомусь такі не вдасться.
А як доля золотом сипнула,
Коли стало сонце у зеніті,
Я себе щасливою відчула,
Ти ж найкращий за усіх на світі.
2007 р.


Рецензии