Укор року Игры слов

Укор року -
рог гор,
костру -
строку,
рок, кросс
скор,
поспеть бы
к сроку,
ночь,
прочь
сор,
укор року,
року -
укор,
в упор - ор,
вздор,
иду я в ногу,
молюсь я
богу,
на зависть
многим
не будет
строгим
мой
приговор,
с укором
року
в душе
задор...            
    


Рецензии