Aaron i Ella

Музика кохання,
Блиск імпровізацій,
Світлі поривання,
В розкіш інтонацій..!

Ніжне "ґрандіозо",
Трепетне "віваче",
Радощі і сльози,
Теплий сміх дитячий..!

Чарівні процеси -
Шлюбна кампанелла,
Композитор п'єси -
Аарон і Елла..!

22.05.2021


Рецензии