Жар-Птыця Матинко моя

 Жар-Птиця Матінко моя

Твої я ніженьки помию
О Неня рідная моя
Ці рученьки цілую милі
В трудах лиш зніметься зоря
Життя метеликом чарує
І сниться й досі в світлих снах
Твоя любов усіх піклує
Чи то сніги чи то весна

Ось чорнобривці коло хати
Бузок й фіалки мов п'янять
Ці клени ластівки крилаті
Жар-Птиця Матінко моя
Не покидає юність-вітер
Як той віночок польовий
Несуть життя чарівні віти
У тихі серця молитви

25.05.2021р.


Рецензии