Крiзь пальцi почуття пiском розсипле

Крізь пальці почуття піском розсипле...
Я в річці знову бачу твоі очі
Як далі, розкажи, без тебе жити?
Коли без тебе плачу я щоночі!

Вода мій сум знов тихо забирає,
Холодного повітря трішки треба...
Як тяжко , коли милий не кохає
Сльозами біль мою змиває небо.

Як тяжко , що забути сил не має.
Пісок пересипаю знов в долонях
Лиш річка про кохання моє знає,
Що я назавжди у твоім полоні

Ось так , коли повечоріє трішки,
Я йду у річці погляд твій шукати
Писати на піску для тебе вірші,
Від глаз чужих , щоб біль свою сховати

І почуття як той пісок крізь пальці,
Я сиплю тихо, іх вода змиває...
Не хай Господь тобі дарує Щастя
Лиш дощ холодний біль мою вбирає

23/05/21


Рецензии