Життя таки прекрасне

Зозуленька-ворожка до лісу прилетіла,
Комусь літа щасливі відлічує щодня,
Для когось трохи смутку вона наворожила.
Хтось вірить. хтось не вірить, таке наше життя.
А соловейко соло виводить на калині,
Хочеться в краще вірить,як слухаєш його.
Ота чудова пісня серця всім полонила
І ніжно обіймало кохання нас крилом.
І що би там не сталось - життя таки прекрасне,
Треба його прожити. а не проіснувать,
Добро,усмішки й радість уміти дарувати,
Тоді себе щасливим ти будеш почувать.
2018 р.


Рецензии