Ми вбива м щасливе дитинство

Мы вбиваєм її щасливе дитинство
Ми робимо ці помилки
Ти забудь ким ти був тоді
Ти зараз
Найкращий за всі роки


Ти мабудь не найкраща мати
Ти собі так часто казала
Ти не хотіла себе приймати
І себе ти довго шукала

В тебе є це найкраще чудо
Воно ціне і дуже чисте
Ми даємо їй кохання
Ми виховуєм не егоїста

Ці чудові роки  й хвилини
Ми згадувати будемо потім
Та єдине що вони линуть
Їх не повернеш,вони як попіл

Тому давай ми будемо чесні
Будем поряд щоб не сталось
І моя рука з тобою завжди
Ти моє серце і моя радість. 


Рецензии