Памяти поэта Мыколы Клеца

Світлій Пам'яті поета,
Члена СПУ,
Чудової людини, Миколи Клеца,
Село Малі Мацевичі,  Хмельницької області.
присвячую.

"Низький уклін, аж до  землі калині,
Вже  хилить сонце до зими, вже іній…"
Микола   Клец.

У день Святого  Миколая,
Покинув Землю,  дуже жаль,
Завжди з відкритою душею,
Пішов від нас, навкіл  печаль…


Сумує ненька Україна,
Лелеки в'ються над селом,
Та журиться його калина,
  Що залишилась   під   вікном.

Там яблуневі багаття,
Там снігурі  не раз бували,
Краса і  врода,  тиск життя,
Миколу  люди шанували.

Завжди    писав для  дітвори,
На  рідній українській мові,
Казок  чудових  кольори,
 Світ  виховання  у основі…

Піднявся до зірок далеких,
Там  молить Господа за нас,
Поета  світиться  Комета,
Хоча  сумує водночас.


Автор  Геннадій  Сівак.
22   травня  2021 року.


Рецензии
Светлая память Поэту Миколи Клеца!
Замечательное посвящение!!!

Олечка Макарова   27.05.2021 13:03     Заявить о нарушении
Сердечно благодарен!!!

Геннадий Сивак   28.05.2021 20:39   Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.