22. 05. 21

зв’язки більш щільні ніж пряма взаємодія
ніж гравітація слабесенька нуртує
фракталями межі людські стосунки
ні
як досвідчений музика розкладає
гармонію окремими тонами
аранжировка й навпаки мов ноти
великої й малих гармоній світу
у партитурі ми йдемо акордом
і Всесвіт слухає й співає у одночас
удень й поночі
і кожен звук важливий скрипка бубон
гобой чи ледве он трикутник дзенькне
гармонія та досконала й повна
і це життя і Всесвіт тут як й ззовні
і сонце колом йде і світять зорі
і дихає надією людина
і все разом гармонія єдина


                ***
ничто не повторится шансов нет
здесь и сейчас единственное место
и время в жизни твоего участья
прямая повесть

а звёзды далеки и берег твой один
у той реки и это то что есть
в действительности

прочее вода
смывающая всё и навсегда


Рецензии