Я бачив вас...

Я бачив вас: ви в куточку
Проводжали в ніч зірочку.
Який же ти щасливий був,
Що ту дівчину не забув.
До вас боявся підійти ,
Хотів подалі відійти.
Я не хотів чути «зажди»,
Пішов  раніше, ніж завжди.
Клуб ще був тоді відкритий,
Ти був  ніжністю зігрітий,
І ти тоді щасливий був,
Що ту дівчину не забув.


Рецензии