Хвиля щастя

Так ніжно легенько і трепетно
Торкнувся моєї долоні
Губами своїми теплими
І сповнилось серце любов"ю,
Що линула піснею дивною,
Струмочком дзвінким полилася,
Горнулася радості хвилею
І дарувала нам щастя.
2015 р.


Рецензии