Цукор на дн1

Трішки ніжності і надій,
Нездійсненно-прекрасних мрій,
Стільки спокою, метушні,
Тільки цукор лежить на дні.
Випий кави без молока,
Розкажи, що така гірка,
Як життя твоє нудно-сіре...
Уяви, як душа летіла!
Уяви, як під небом зорі
Розбивають собою море,
Розлітаючись цілим світом...
Ми напевно такі, як діти.
Ми наївні, малі, нестримні,
Стільки планів, життя і сили,
Стільки віри у каву зранку...
Я обожнюю цвіт світанку!
Трішки ніжності і надій,
Нездійсненно-прекрасних мрій,
Запах теплого молока...
Тільки цукор на дні пиття.

04.03.2021

© Inna Омут, 2021


Рецензии
Спасибо!
Мне очень понравились Ваши стихи.
Особенно интересно погружаться в мову (можно так сказать?))) через поэзию.
Раньше мне это удавалось, лишь читая Лину Костенко.
Вы второй мой удачный случай)))

С теплом,

Юрик Дук   20.06.2021 11:17     Заявить о нарушении
Спасибо большое!
С уважением,

Инна Омут   20.06.2021 14:33   Заявить о нарушении