Не кохайте тих, що не кохають

Не кохайте тих, що не кохають,
тих, хто не полюбить, не любіть...
Кожен з нас таких історій знає
океан, де двом удвох не жить.

І чого їм раптом захотілось
скуштувати спільного життя?
Десь на мить чогось бажало тіло?
Острахи самотнього буття?

Я сто літ ту пару тиху знаю.
Про любов не вміють говорить...
Не кохайте тих, що не кохають,
тих, хто не полюбить, не любіть...


Рецензии