вiдбитки

йдемо просто наскрізь
в вiдбиткiв у склi анфілади
княжата Aмберу 
у кольорi чорнiм й зеленiм 
підказкою хто ми
як звали там нас
у тій вигадці довгій
Корвін Марвін Джуліан хто ще?
 
тепер може сенс пригадати
хто саме й чим славний
у кольорах чорних зелених
й срібнім

Обероне


Рецензии