Оповiдання... частина 4

Шуко з першого ж погляду на жінку зрозумів,
такі гроші даром не дають.
Зажили знову щасливо,народилася шоста дитина -
хловчик Шандор,
схожий на матір,красень, але батькового нічогісенько,
волосся світле, русяве...
Напився з горя Шуко,
побив батагом Лачи, та не полегшало...
Пам'ятав, як жінка життя йому врятувала...
Підріс Шандор, дуже любив батька,
його серце і відтаяло, подарував йому свого бриля,
та тільки просив, щоб на дворі його ніколи не знімав.
Шандор все розумів, тому завжди
пам'ятав його наказ...

Вы можете прослушать данное произведение на канале автора: https://youtu.be


Рецензии