Зiйти на крутосхили

Зійти на крутосхили
Аж, пОза Краматоровку,
І там відчути сили
Вогню жаття і мОроку.
Свого життя, поденного
Ні краю де, ні меж…
І мОрок незбагненного
В собі відчути – теж.

Зійти на крутосхили
Туди, де й досі зрОщими,
Віки себе мостили,
Де ми себе вимОщуєм.
Йдем0 такими Істими,
В майбутнє поколінь,
В ім’я Людської Істини,
Піднятими з колін.
   
Зійти на крутосхили...
Це значить, ми не здолані.
Це, тобто, ми відкрили
Себе, життям одОлені,
Від мАрева, від мОроку…
Я знаю – так і слід :
На Торі, Краматоровку,
Осяє Білий Світ. 


Рецензии