Плями на сонци

4. Раздумья.
(1963 - 1965 г., 1987 г. - 1996 г.)
            
І  на сонці плями є, казали,
Але вже потрібно врахувати,
Якби ви весь світ так зігрівали,
Хто б на них увагу став звертати?

Якщо поруч з вами є людина,
І від цього стало вам тепліше,
Ви  тому радійте, як дитина,
вам же навіть жити стане ліпше!

Якщо друже, ти помітиш пляму,
на моєму чистому обличчі,
Дружбу нашу не вкидай у яму,
бо це кепський і поганий звичай,

І згадай: на сонці теж є плями,
а від цього промені не гірші,
Яка є, прийми, дістане тями?
А як ні, то друзі є вірніші!


Рецензии