Нiшо ношка завылызна!

Подможітэ в склад донесць

Я такой же элек3ческій,
Как і лампочка во здесь.
Ібо Брыль я Сухыбірськый
І свытю давно в7 бесь.

От я зарэ уключыв, згынь,
Свет в прыхожый. А в сынех
Вуж збырае ля мні нішо,
Ну, хозяйка. Ты ж но глень!

Тут у нас выдуця ж мышы!
Шо ты хочыш. Кормым ведьм.
От чого я й розоЗлыфся зь
На уфсекэ аж звырЕ.

Гот хто хочэ, той і лізэ
На багацтво тут мое.
Гой! А я жэ… пальцём тыкну
Но у рожу сокырем.

Вдруг у Кіці грошы сфыцыв
Нека сволоч с Тріць прам, хе!
Да!.. і я, ого, норыцю
І ны вычыслю ныек!

Плачэ маты. Плачэ дзік той:
Ны сажей міня уф печь!
І заставылы, каліцтво,
Шось мутыты на суде.

Шо ж далій пак будэ с Тігрый…
Ну, бо я дэ такж с Тігрэй.
Злецьця! Гніваецьця гнівчыч!
Да ты шо з міліцанер!?

Ныц наукы ны у ж дідка:
Да мы с телка онь уж злез!
Магы! Ныц ны колдунішча
Захопылы власць в рылэй.

Похапалы даж жылізка,
Шо вставлев той сам паршек!
І выкрутюіця біска:
Да сма3! Всэ е в тібеТ!

Ну, й заводь о5 6 дел.

…ось жэ: блыснула жарівка!
Ну, і світыть. Цілый дэнь.
Хто вставлев таку мні хрень?
Павіан? Чы ШымПанЗэк?

///от сма3, какой шкапішко!
Душа згепсало дытьте


Рецензии