Материнська вишиванка

МЕНІ МАТИ ВИШИЛА СОРОЧКУ,
ВОНА  СТАЛА  НАЧЕ  ОБЕРІГ.
І ВЛОЖИЛА ІЗ НАДІЇ СТРОЧКУ,
ЩОБ ЗМОГЛА Я ЗБЕРЕГТИ НАШ РІД.

БО НЕСЕ ВОНА ВЕЛИКУ ЦІННІСТЬ,
ПРО ДИТИНСТВО І ПРО РІДНИЙ КРАЙ.
І СИМВОЛІЗУЄ І ЛЮБОВ І ВІРНІСТЬ,
В КОЖНІЙ КВІТОЧЦІ..ТИ ПАМ'ЯТАЙ.

БО  Я  Є  УКРАЇНСЬКОГО РОДУ,
В ЦІЙ СОРОЧЦІ ВСЕ МОЄ ЖИТТЯ.
ЩО  Я  УКРАЇНКА  НЕСУ  ГОРДО,
БО В НІЙ ВКЛАДЕНА ВСЯ МАМИНА ДУША!!!


Рецензии