Вишиванка

Вишиванка підкреслює вроду,
Що дарує нам рідна Земля,
Барви сяють її в непогоду,
В квітах з ниток тканину встеля.

Передали для нас покоління,
Української щирой душі,
Вишивая у стрічках везіння,
Мов із ниток складая вірші.

Із натхненням на ній візерунки,
Прославляють Вітчизну мою,
В ній для друзів дарують дарунки,
І в ній землю боронять свою.


Рецензии