Мне не много надо

    Н. Бидненко
Хіба мені багато треба –
Хоч зрідка голос твій почуть…
Та мов до неба – так до тебе:
Ні доторкнутись, ні сягнуть.
Хіба ж я так багато хочу –
(Уже ж не папороті цвіт!)
Щоб усміхались любі очі
І фарбували в радість світ.
Мої бажання… Все це, схоже,
Одне лиш марево чекань…
Я тільки душу розтривожу
В самотнім холоді світань.
***
Да разве мне так много надо -
Лишь иногда услышать голос...
К тебе дорога - как до неба,
Не прикоснуться, ни достать.
Да разве я хочу так много -
Не папоротника ищу я цвет!
Чтоб усмехался ты глазами
Раскрасил в радугу весь свет.
Мои желания... Так похожи
На миражи несбыточных надежд.
Я только душу растревожу
В рассветном холоде одиночества.


Рецензии