Вьюга жизни

РОЗЧИНИТИСЬ ХОТІЛА Б У СОНЦІ
І СВІТИТИСЯ ВСІМ НАПОКАЗ.
І ХОТІЛА Б,ЩОБ ТИ У ВІКОНЦЕ
ДО МЕНЕ ЗАГЛЯНУВ ХОЧ РАЗ.

МОЖЕ ,КРАЩЕ ПІРНУТИ В ОЗЕРЦЯ
У ТВОЇХ ГОЛУБИХ ОЧАХ?
ТОДІ ВИП"Ю ТЕБЕ ДО ДЕНЦЯ:
МАТІОЛАМИ ВЕСЬ ПРОПАХ.

І ВПІЙМАТИ НА МИТЬ ТВОЮ РУКУ
НА СВОЇХ ВЖЕ ПОХИЛИХ ПЛЕЧАХ.
І СПІВАТИ ПРО БІЛЬ І РОЗЛУКУ,
І ПРО СЛЬОЗИ В БЕЗДОННИХ ОЧАХ.

ТІЛЬКИ ВІХОЛИ НЕ ВИСТАЧАЛО!
ЗАГОРНУТИСЬ БИ У ВІДЧУТТЯ,
ЩОБИ ЛЕГШЕ НА ХВИЛЬКУ СТАЛО,
ШВИДКОПЛИННО СПЛИВАЄ ЖИТТЯ


Рецензии