Катрены. 45-46

      
45


If you began a way, always aspire to top,
And on it you must finish.
Otherwise you are forever in marsh ooze
to vegetate senseless in guzzle.


Коль начал путь, всегда стремись к вершине,
И на ней его ты заверши.
Иначе ты навек в болотной тине,
И прозябать тебе бессмысленно в глуши.


46

You are weaved from dreams, love and roses.
And the brilliant has increased.
But if still to add ideas,
Demand would be intelligent and legible.


Вы сотканы из грёз, любви и роз.
И бриллиант как будто бы прирос.
Но если бы ещё добавить мысли,
Разборчив и осмыслен был бы спрос.


Рецензии