моя Укра на

Хай живє та процвітае моя Україна,

мое сердце лишь до тебе моя мила лине!

Тут родилась, тут живу и тут буду жити ,

та з людьми з усього Світу буду тут дружити!

Хай у кожній тут родині будут в щасті жити діти,

та своею родиною будуть дорожити!


Рецензии