интэнцыи вясны

Інтэнцыі вясны

х      х      х
Спачатку быў кунілінгус,
потым з'явіўся мінет...
Званілі анёлы ў зорныя рынды,
калі Прырода стварала сьвет.
х      х      х
Я всосался б в это между,
дольки б эти целовал
и лелеял бы надежду,
что нашёл я,что искал.
18.05.2021,Bod;,Norge
х       х      х

...памерці мне ў тваіх вачах,
згарэць у полымі пагарды,
і,перамогшы гнюсны жах,
пайсьці зь мячом на алебарды!

19.05.2020,
М.Г.


Рецензии