печаль борю, борiть i ви...

Зі слів вірші мої родились

 ой як вони всім пригодились

 хто хоть трішки зміст їх розумів

той себе від смутку захистить зумів.

Печаль так душі грізно їла...
Що себе любовью з'їла.


Рецензии