Вiд хрещi - до хреста

    Людині глянути у вічі,
У нас, уникнути метА,
Бо і дивитися вже нічим: 
Де очі - впала пустота;

Де, совість сутністю Людини,
Там тінь тваринного єствА;
Там розум Ідолом із глини:
Від хрЕщі-дЕння - до хреста.

У Дусі тілом животIєм,
Фізично  спалююємо Дух...
І, не на Совість, на Надію
Вже налаштовано обУх!  


Рецензии