Сирун ачкер

Айд инч сирун ачкер унес,
Дун hаюhи чкнах ахчик,
Ес хенти пес сиреци кез,
Нвири индз ми джерм пачик.

hишеци им серн арачин,
hаскаца вор куйрем ехел,
Ев анимаст кянкас чнчин
Одарутян меч ем тахел.

О, Тер Аствац! hокис hушец
Вор чем сирел ес воч мекин.
Индз hандибец, сирдс керец
Ми hаджели андзанот кин.


Рецензии