Краще лихо не буди

Лихо спить собі спокійно
В темному густому лісі,
А як хто його розбудить.
То шукати вихід буде.
Якщо знайде - то гуляє,
Горем всюди вибухає,
Кривдою зловісно бродить.
Тому й кажуть у народі:
"Краще лихо не буди,
Не шукай собі біди."
2017 р.


Рецензии