Лише пiвроку

Лише півроку,
Щоб змінити все,
Щоб перетворитися на великий галеон
З книгами, піснями,

Енкаустикою...

Лише півроку -
І кожен день
Палає неземним світлом
Римських свічок

Чи холодних зір
(Денеб, Вега?)

За півроку
Ми будемо не тут,

Наші дотики до стін

Толедо чи Братислави

Стануть реальністю.


Рецензии