Руханка

Руханка хвиль,
Неозорий ландшафт,
Тиша струнка,
Наче фея в повітрі,

Сонце сміється,
З ним на брудершафт
Пташка п'є світло
На неба пюпітрі.

Руханка, діти, малеча нова,
Наче бруньки, розкривається щиро,
Ритми й прості та веселі слова -
Все це дарує піднесена ліра.

* Присвячується дитячим спортивним колективам України


Рецензии