Коли зiв яне дивоцвiт...

Коли зів’яне  дивоцвіт
Краси незваної любові —
Не ображай крихкий мій світ
Необережністю у слові.

Коли загасне почуттів
Вогонь у попелі зі мрії —
Мене, благаю, відпусти,
Не залишаючи надії.

Тоді піду з дощем невдач,
Тебе ніколи не побачу —
А ти мені за все пробач —
Сама собі я не пробачу…


Рецензии