Мая канстытуцыя

Мая  канстытуцыя

Вось мая КАНСТЫТУЦЫЯ -
аўтамат,пісталет,ружжо!
І яшчэ адно:рэстытуцыя,
каб разгрэбсьці старое лаўжо.
Штабялямі ўскладацца досыць
на ахвярныя вогнішчы плебса!
Хай на нашыя белыя росы
пырсьне чорная кроў бесаў!..
Што?Вы мірныя?Толькі з сьцягамі,
хай сабе і ў дзьвюхколернай гаме?
Не,даволі!Садкам - арыгамі!
Нам - ствалы,каб спыніць мардаваньне!
Толькі Сталь у саюзе з Духам!
Інтэлект у зьвязку з Ідэяй!
І няхай пад змагарным Рухам
у прыпадках вораг шалее!
Дыярамы нашых паходаў
зробяць потым музэйныя тролі,
а цяпер - зьберажом усходы
Беларускай Свабоднай Волі!
Не спыніць! Не разьбіць Пагоню!
І ня вытруціць БЧБ!
Асабліва калі бароніць
вогняпальны закон цябе!
14 сьнежня 2020,
запалярны г. Bod;,Нарвегія


Рецензии
БЧБ-это что то новое
или хорошо забытое старое

Сергей Хлопотов 2   07.10.2021 16:38     Заявить о нарушении
БЧБ - аббревиат слова "бела-чырвона-белы";именно таким был флаг первой Беларуской Народной Республики 1918 г.

Славамир Адамович   26.12.2021 23:53   Заявить о нарушении