Gashygyma

Gulіm menіu, juregіme tuptegen,
Gashygyma ainalar dep kutpep em.
Bіr ozіnіn janyn menen tanіne
Eshbіr kerbez sulular da jetpegen.
Tunde kelіp tusіme sen enesіn...
Essіz gashyqpyn men demespі;.
Sonda dagy aldyn oryn keudemnen,
Bіlemіn goi, azіr odan oshpessіn.


Рецензии