Gashygyma

G;lіm menі;, j;regіme t;ptegen,
;a;y;yma ainalar dep k;tpep em.
Bіr ;zіnі; jany; menen t;nі;e
E;bіr kerbez s;lular da jetpegen.
T;nde kelіp t;sіme sen enesі;...
Essіz ;a;yqpy; men demespі;.
Sonda da;y aldy; oryn keudemnen,
Bіlemіn ;oi, ;zіr odan ;;pessі;.


Рецензии