ашы ыма

Г;лім мені;, ж;регіме т;птеген,
;ашы;ыма айналар деп к;тпеп ем.
Бір ;зіні; жаны; менен т;ні;е
Ешбір кербез с;лулар да жетпеген.
Т;нде келіп т;сіме сен енесі;...
Ессіз ;ашы;пы; мен демеспі;.
Сонда да;ы алды; орын кеудемнен,
Білемін ;ой, ;зір одан ;шпессі;.


Рецензии