Полюбуйся хоть своим отцом

ЯНЕ, шо шэ хочэ замуж, ой…

Я НЕ знаю, что такое счастье,
Если ты сав7 ещё й Кароль!..
Бо ныколы ныц ны выбывав, шоб
Но вгодыты некый добрый жонц.

Вот и зарэ. Нащо я Тамару
Обижав и навыть ни бирог…
Ведь була отлична прамо парка:
Говорылы вси – ну, брат с систрой!

А ты був бы добрым, ек собакы
Вси вонялы водко й тытёном?
Но ты в хату наноч хоть поднявся,
Ек тыбэ мытуть вуж кочырго.

То ты батарэю ны включай нам,
То шэ и за сракамы ны мой.
Да й ныхай усэ так и останыця,
Ек зробылы нэчысци з матком.

От обои. Шо, воны хорошы?
О! дак ты ж ны вмиеш клеить в боньдь!
И усё, шо б ны робыв я кобрам,
Всэ було зламанэ зном и зном.

Ну, так щасце… шо гэ за быда вам,
Ек от зарэ робыш уж шо хоч –
И ныека сволоч ны на хару
Ны наплюе и ны всэрэ дом.

...всё ны так! всё скрутюй о так во


Рецензии